Wordt ook het derde Champions League-jaar van Ajax heroïsch?

Wordt ook het derde Champions League-jaar van Ajax heroïsch?

20 oktober 2020 – De Champions League-hymne. Kippenvel op de armen. Stalen gezichten. Het nieuwe avontuur van Ajax in het miljardenbal gaat beginnen met een prachtig affiche tegen Liverpool, dat vorig seizoen met grote overmacht de Premier League won. Maar Erik ten Hag heeft de laatste seizoenen voor vergelijkbare hete vuren gestaan: Chelsea, Real Madrid, Juventus, Bayern München. Heroïsche wedstrijden, fantastische vreugde-uitbarstingen en soms ook gigantische teleurstellingen.
De laatste twee prachtige Champions League-seizoenen van de Amsterdammers werden van begin tot einde vastgelegd door Ajax' hoofdsponsor Ziggo, die ook in het nieuwe seizoen alles van de Amsterdammers op de voet zal volgen. Om dat te vieren heeft Ziggo een supervette actie gestart: maak kans op een gratis Ajax-shirt met de handtekeningen van alle spelers erop! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is de in jouw ogen grootste Ajax-fan te taggen op de social post van Ajax of Ziggo.

Ook maak je kans op een jaar lang gratis Ziggo Sport Totaal, waarmee je alle wedstrijden van Ajax in de Champions League kunt volgen. Er zijn namelijk meerdere prijzen te verdelen bij deze winactie. De prachtige clashes met grootmacht Liverpool, het heerlijke tweeluik met het veelscorende Atalanta Bergamo en de must wins tegen het Deense FC Midtjylland. Via Ziggo Sport Totaal worden op Champions League-avonden meerdere wedstrijden gelijktijdig uitgezonden. Dus ook op de avonden dat Ajax niet speelt, zit je goed. Of kijk op Champions League-avonden vanaf 20.55 uur naar de Champions League Switch, met alle hoogtepunten, doelpunten en bijzondere acties vanaf alle velden in één liveshow.

Tag de grootste Ajax-fan en ga met een gesigneerd shirt of een Ziggo Sport Totaal-abonnement met een heerlijk gevoel het kersverse Champions League-seizoen in. Om alvast in de stemming te komen, hieronder de mooiste foto's uit de laatste twee Champions League-seizoenen van de Amsterdammers, die zomaar eens goed kunnen starten tegen Liverpool. Nog nooit wonnen de in een mindere vorm verkerende The Reds namelijk van Ajax, dat onder Erik ten Hag altijd haar eerste groepswedstrijd in de Champions League won. Wordt het seizoen opnieuw heroïsch?


Ajax – Dinamo Kiev (3-1)


Ajax – Bayern München (3-3)


Real Madrid – Ajax (1-2)


Juventus – Ajax (1-2)


Ajax - Tottenham Hotspur (2-3)


Valencia – Ajax (0-3)


Chelsea – Ajax (4-4)


Ajax – Valencia (0-1)

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. vrijdag 27 november 2020

  2. donderdag 26 november 2020