Heubach geniet van Twente: "Is wel anders geweest"

19 oktober 2020, 21:15   Bijgewerkt: 19 oktober 2020, 21:25

Jeroen Heubach is trots op hoe zijn voormalige club FC Twente dit seizoen presteert. Na de overtuigende 0-3 zege op Willem II waren de Enschedeërs voor het eerst sinds 2013 zelfs een dag koploper van de Eredivisie. Momenteel staat de ploeg van Ron Jans op de vijfde plaats en gloort een mooi seizoen, iets wat de laatste jaren schaars was in de Grolsch Veste.

Heubach, die 306 keer in actie kwam voor FC Twente, zet dit seizoen met plezier de televisie aan als zijn oude werkgever speelt. "Het is dit seizoen sowieso leuk om naar te kijken, veel beter dan vorig jaar", constateert hij in gesprek met het Algemeen Dagblad. "De laatste jaren dacht ik wel eens in de rust: ik ga niet meer kijken. Nu zie ik eindelijk weer een beetje het voetbal dat bij FC Twente past."

Heubach verwacht een mooi seizoen voor de in 2017 gedregradeerde club. "Om degradatie hoeven ze zich sowieso geen zorgen te maken. Misschien halen ze wel Europees voetbal, dat kan altijd. Het belangrijkste is dat ik weer met plezier voor de buis ga zitten. Dat is de laatste jaren echt wel anders geweest…'' Vorig seizoen eindigde FC Twente het afgebroken seizoen op de veertiende plaats, slechts één punt boven de degradatiestreep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen