Babel en Donk in blessuretijd onderuit in Turkse topper

19 oktober 2020, 21:02   Bijgewerkt: 19 oktober 2020, 21:12

Galatasaray heeft in blessuretijd een flinke dreun gekregen. In het eigen Türk Telekom Stadyumu leed de ploeg van Ryan Babel en Ryan Donk een gevoelige nederlaag tegen de verrassende koploper Alanyaspor. Een treffer van Davidson da Luiz Pereira deed de topclub uit Istanboel in de 95ste minuut de das om, waardoor de achterstand op de bovenste clubs opliep.

Galatasaray begon met een benutte strafschop van Radamel Falcao nog goed aan de wedstrijd, maar moest vlak voor rust met tien man verder na een rode kaart voor Oghenekaro Etebo. Kort daarvoor had Khoma Babacar de stand namens Alanyaspor gelijkgetrokken. Door de treffer in blessuretijd staat Galatasaray slechts zesde in de Turkse competitie. De achterstand op koploper Alanyaspor bedraagt zes punten.

Bij 'Gala' begon Ryan Babel in de basis. De Oranje-international werd na 91 minuten naar de kant gehaald. Land- en naamgenoot Ryan Donk werd in de 83ste minuut binnen de lijnen gebracht om een punt uit het vuur te slepen, maar dat mocht niet baten.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen