Rodrigues weg bij 'Fener': eerder terug naar Al-Ittihad

19 oktober 2020, 19:10

Garry Mendes Rodrigues trekt per direct de deur bij Fenerbahçe achter zich dicht. De buitenspeler kiest voor een terugkeer naar het Saudi-Arabische Al-Ittihad, waar de 29-jarige aanvaller onder contract staat. Rodrigues vertrok vorig jaar nog voor twee seizoenen op huurbasis naar de Turkse topclub, maar maakt die periode niet vol.

Fabio Carille, de nieuwe trainer van Al-Ittihad, kan Rodrigues goed gebruiken. Daarnaast kampt Fenerbahçe met financiële problemen, waardoor de Nederlands-Kaapverdiaanse grootverdiener het veld moet ruimen. De Rotterdammer kwam dit seizoen nog geen minuut in actie namens Fener. Vorig jaar speelde hij 26 competitieduels, waarin hij viermaal scoorde en vijf assists gaf.

Rodrigues kent een opvallend carrièreverloop. Als postsorteerder en speler van amateurclub FC Boshuizen tekende hij op 21-jarige leeftijd een profcontract bij ADO Den Haag, dat de voormalig jeugdspeler van Feyenoord direct verhuurde aan FC Dordrecht. Via De Schapenkoppen belandde hij bij Levski Sofia, PAOK Saloniki, Galatasaray en Al-Ittihad, zijn huidige broodheer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen