'De Jong en Ter Stegen staan achter inleveren salaris, Messi niet'

19 oktober 2020, 10:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Barcelona maakt in de coronacrisis een financieel zware periode door. De inkomstendaling als gevolg van de corona-omstandigheden zijn enorm. De Spaanse topclub wil daarom tijdelijk de salarissen aanpassen van spelers en kantoormedewerkers, maar daar staat onder andere Lionel Messi niet op te wachten. Een brief moet dat duidelijk maken bij de clubleiding, maar Frenkie de Jong en Marc-André ter Stegen zouden die niet ondertekend hebben.

Het doorgaans betrouwbare Mundo Deportivo weet dat het grootste deel van de selectie van FC Barcelona helemaal niet blij is met de tijdelijke aanpassing van de salarissen. Eerder brachten de spelers immers al een loonoffer. Het akkoord is er nog niet en als het aan aanvoerders Messi, Sergio Busquets, Sergi Roberto en Gerard Piqué ligt, blijft die ook uit.

Volgens Mundo Deportivo zijn De Jong en Ter Stegen het daar mee oneens. Zij stemmen voor het idee om de omzetdaling van de club te compenseren met een salarisaanpassing van de spelers. De contracten voor aanwinsten Miralem Pjanic en Sergino Dest zijn naar weten van de Spaanse krant al aangepast aan de gevolgen van de coronacrisis.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen