Mourinho laakt mentaliteit Spurs na comeback West Ham

19 oktober 2020, 09:16   Bijgewerkt: 19 oktober 2020, 18:03

Tottenham Hotspur-manager José Mourinho zat zich zondagavond in de slotfase van de ontmoeting met West Ham United op de bank te verbijten. Het team van de Portugese trainer gaf in de laatste tien minuten een 3-0 voorsprong weg en verspeelde twee kostbare punten. "Soms is voetbal moeilijk uit te leggen."

Lange tijd leek er geen vuiltje aan de lucht voor Tottenham Hotspur. Door vroege doelpunten van Heung-min Son en Harry Kane (twee keer) leidde Spurs al na zestien minuten met 3-0. Die voorsprong hield de Londense club vast tot de slotfase. Door late goals van Fabián Balbuena, Davinson Sánchez (eigen goal) en Manuel Lanzini eindigde de stadsderby in 3-3.

"In de tweede helft scoorden we niet, maar dat had wel gekund. We kregen de betere kansen. Harry Kane raakte de paal en Gareth Bale scoorde bijna met een beauty, we waren dus dicht bij een vierde goal en het doodmaken van de wedstrijd", werd Mourinho door Engelse media geciteerd. "West Ham kwam voor het eerst tot scoren toen we de wedstrijd onder controle hadden. Mentaal waren we niet sterk genoeg om daarmee om te gaan. Dit is de Premier League, het geloof dat ieder team heeft. We hebben twee ongelooflijke punten verloren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen