Aston Villa houdt perfecte score door rake knal van Barkley

18 oktober 2020, 22:16

Aston Villa blijft voorlopig verbazen in de Premier League. De nog foutloze stuntploeg leek op bezoek bij Leicester City lang op weg naar het eerste puntverlies in de competitie zondagavond, maar een fraaie knal van Ross Barkley zorgde voor de vierde driepunter in even zoveel duels voor het elftal van bankzitter Anwar El Ghazi (0-1).

De 7-2 zege van Aston Villa op Liverpool springt ongetwijfeld het meest in het oog, maar de nummer zeventien van afgelopen seizoen won ook knap van Sheffield United (1-0) en Fulham (0-3) en hield in beide wedstrijden ook nog eens de nul. Dat lukte zondagavond op bezoek bij Leicester City overigens ook, mede omdat smaakmaker James Maddison rust kreeg bij de thuisclub en pas laat inviel.

Leicester City kende tot dusver ook een uitstekende seizoensstart – met onder andere de 2-5 zege op Manchester City – meer ging voor de interlandbreak opeens met forse cijfers onderuit tegen West Ham United (0-3). Lang leek het daarvan te herstellen met een remise tegen Aston Villa, maar in de slotfase werden de bezoekers sterker en sterker.

Oud-Ajacied Bertrand Traoré, die anders dan El Ghazi nog wel tussen de lijnen kwam, miste eerst nog een grote kans op de 0-1, maar die kwam er uiteindelijk toch nog voor Aston Villa. In blessuretijd schoot Barkley van grote afstand de bal achter Kasper Schmeichel, waardoor The Villans blijven verrassen en de tweede plaats overnemen van Liverpool met de perfecte score van twaalf punten uit vier duels.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen