Robben: "Beloning om weer bij de wedstrijdselectie te zitten"

18 oktober 2020, 20:30

Arjen Robben is blij dat hij weer bij de selectie van FC Groningen zit. De buitenspeler viel zondagmiddag een kwartier voor tijd in tegen FC Utrecht, zijn rentree nadat hij tegen PSV uitviel. "Vandaag was het wel weer de beloning dat je weer bij de selectie zit", zei Robben over zijn revalidatie en rentree.

Dat zei hij tegenover RTV Noord. "Je moet er in het begin wel weer even doorheen komen. Er was gezonde wedstrijdspanning, maar ik heb geprobeerd er een stukje ontspanning in te leggen", aldus Robben. "In de eerste helft vond ik ons de betere ploeg en hadden we behoorlijke controle, in de tweede helft draait het om en houdt Sergio (Padt, red.) ons in de wedstrijd."

Een kwartier voor het einde kwam Robben zelf binnen de lijnen en had al snel kunnen schieten, maar besloot om af te spelen: zonder succes. "Maar met het balcontact groeide ik in de wedstrijd. Het is fijn dat ik nu met voetbal bezig ben en niet met pijn. Of ik volgende week in de basis sta? Ik kan volgende week spelen, maar invallen kan ook. Ik heb in elk geval een hele trainingsweek voor me."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen