Götze blij met speelminuten en goal: "Het was een beetje geluk"

18 oktober 2020, 20:04

Mario Götze is dolblij met zijn debuut namens PSV. De Duitse middenvelder had zondag al na acht minuten een doelpunt achter zijn naam staan namens de Eindhovenaren. "Het was een beetje geluk, maar ook en beetje intelligentie", glimlachte de doelpuntenmaker, die doorliep bij een terugspeelbal van Clint Leemans en die onderschepte.

Dat zei hij tegenover FOX Sports. "Ik ben blij dat ik gespeeld heb", aldus Götze over zijn speelminuten. "Ik ben blij met mijn eerste wedstrijd hier, blij met de drie punten en blij dat ik gescoord heb. Ik ben dus just happy vandaag." De voormalig wereldkampioen kreeg bovendien complimenten van trainer Roger Schmidt. 

Dat Götze scoorde, was belangrijk voor PSV. "Een vroeg doelpunt was belangrijk om hier te winnen. Ook het tweede en derde doelpunt was cruciaal om in de flow te komen", zag de Duitser, die hard op de weg terug is. "Het gaat beter en beter, elke dag. Maar het gaat nog wel een paar wedstrijden duren voor ik helemaal fit ben. Dat kost wedstrijden om het ritme weer helemaal te krijgen, een paar weken. Maar ik ben in a good shape."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen