Berghuis eerlijk: "Verdiend punt voor Sparta"

Berghuis eerlijk: "Verdiend punt voor Sparta"

18 oktober 2020 – Steven Berghuis is teleurgesteld in hoe Feyenoord tegen stadsgenoot Sparta voor de dag kwam. De buitenspeler verzuimde tot scoren te komen en de wedstrijd al voor rust te beslissen. Na de pauze kwam er een ander Sparta voor de dag, waar Feyenoord geen antwoord meer op had.

"In de eerste helft spelen we oké, alleen waren we wat slordig in belangrijke situaties", aldus Berghuis voor de camera van FOX Sports. Berghuis nam het zichzelf ook kwalijk dat hij niet tot scoren kwam. "Ik heb kansen gekregen en die moet ik gewoon afmaken." Hij zag Sparta na rust veel meer vechten dan in de eerste helft. "Dat deden ze goed. Een verdiend punt voor Sparta, denk ik. We speelden ze in de kaart."

Dat vond ook Sparta-coach Henk Fraser, die in de absolute slotfase Deroy Duarte nog een levensgrote kans op de 1-2 zag missen. De middenvelder stuitte op doelman Justin Bijlow. "Op basis van de tweede helft hadden wij misschien wel de meeste aanspraak op de overwinning", aldus Fraser. "Maar we zijn blij met een punt."

gerelateerd

Meer nieuws

  1. maandag 19 april 2021

  2. zondag 18 april 2021