Brighton voegt transfervrije Welbeck toe aan selectie

18 oktober 2020, 13:16

Brighton & Hove Albion heeft de transfervrije Danny Welbeck gestrikt. De 29-jarige spits, wiens contract bij Watford deze zomer afliep, heeft een contract tot het einde van het seizoen getekend bij de Seagulls. Bij Brighton wordt de Engels international ploeggenoot van twee Nederlanders.

Welbeck gaat bij de Engelse middenmoter namelijk samenspelen met Davy Pröpper en Joël Veltman. Ook is hij de nieuwe ploeggenoot van voormalig AZ-aanvaller Alireza Jahanbakhsh. Jürgen Locadia staat ook onder contract bij de Premier League-club, maar wordt verhuurd aan het FC Cincinnati van Jaap Stam. De huidige nummer zestien van de competitie kan een scorende spits goed gebruiken.

De 42-voudig international speelde in het verleden tevens voor Manchester United, Preston North End, Sunderland en Arsenal. Afgelopen seizoen kwam de aanvaller tot achttien competitieduels voor Watford, waar hij tweemaal scoorde en één treffer voorbereidde. Omdat zijn contract niet werd verlengd, kon hij transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen