Lang maakt indruk in België: "Maar goede voetjes niet genoeg"

18 oktober 2020, 13:05   Bijgewerkt: 18 oktober 2020, 13:13

Noa Lang heeft zijn debuut voor Club Brugge achter de rug. In de topper tegen Standard Luik (1-1) kwam hij als invaller binnen de lijnen en liet hij direct zien hoe goed hij kan voetballen. Belgische media zijn zeer te spreken over de Ajacied, die deze zomer de overstap maakte naar de de Belgische landskampioen.

Het Nieuwsblad was zwaar onder de indruk van de buitenspeler. 'Noa Lang was wel een opvallende verschijning bij Club Brugge. De enige zomeraanwinst maakte een goede indruk. Tegelijkertijd worden die types wel verrast door de fysieke kracht die nodig is om het in de Jupiler Pro League te maken. Goeie voetjes zijn niet genoeg, er is ook mentale en fysieke weerbaarheid nodig. Afwachten hoe Lang zich daaraan aanpast, maar het debuut biedt hoop.'

Lang tekende deze zomer een contract tot de zomer van 2024 bij Club Brugge. De aanvaller werd afgelopen seizoen verhuurd aan FC Twente en hoopte dit seizoen op een kans bij Ajax, maar kwam niet in de plannen voor van Erik ten Hag. Daardoor koos hij voor een vertrek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen