Vink kritisch op Ajax: "Hele team is uit balans"

18 oktober 2020, 12:45

Marciano Vink is niet te spreken over hoe Ajax de eerste weken van het nieuwe seizoen voor de dag komt. De voormalig speler van de Amsterdammers, die vijf seizoenen onder contract stond bij Ajax, denkt dat de ploeg van Erik ten Hag een lastige middag gaat beleven in eigen huis tegen SC Heerenveen.

"De druk staat erop en met Heerenveen krijgen ze een lastige tegenstander", vertelt Vink bij het FOX Sports-programma Goedemorgen Eredivisie. "De laatste weken valt me op dat het hele team eigenlijk niet in balans is. Afgelopen wedstrijd tegen FC Groningen (1-0 nederlaag, red.) zag je dat er veel misging. Álvarez kwam tekort op het middenveld, de afstemming tussen de aanvallers en middenvelders was niet goed en achterin heerst de angst dat ze snelheid tekort komen."

Na een fantastische voorbereiding heeft Ajax in de Eredivisie nog niet bepaald de smaak te pakken. Hoewel het na vier speelronden negen punten heeft verzameld, konden de Amsterdammers nog geen enkele keer overtuigen. Komende woensdag ontvangt de recordkampioen in eigen huis Liverpool als opening van het nieuwe Champions League-seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen