John na rentree: "Ik was een beetje zenuwachtig"

John na rentree: "Ik was een beetje zenuwachtig"

18 oktober 2020 – Ola John maakte gisteren na acht jaar zijn rentree op de Nederlandse velden. De 28-jarige vleugelaanvaller kwam een kwartier voor tijd binnen de lijnen bij RKC, dat op bezoek bij Heracles de eerste zege van het seizoen boekte. John is dolblij om terug te zijn in het land waar hij uitgroeide tot smaakmaker en op weg leek naar een glansrijke carrière.John kon naar eigen zeggen nog niet in de basis starten tegen Heracles. "Daarom was ik heel blij om twintig minuten mee te doen", aldus de aanwinst in gesprek met Voetbal International. "Dit is het mooiste dat er is, wedstrijden spelen, op het veld staan. Voor mij is het natuurlijk wel speciaal om terug in Nederland te zijn. Ik had een lekker gevoel van te voren, ik was een beetje zenuwachtig", bekende hij eerlijk tegenover de verslaggever,

John is vastberaden om te laten zien wat hij in zijn mars heeft. "Wat jullie van mij kunnen verwachten? Veel goals, veel assists, veel acties: weer de oude Ola laten zien. Iedereen kijkt weer naar je, dat maakt het extra leuk. Ik ben natuurlijk acht jaar weggeweest, maar ik ben nu heel blij om weer terug te zijn."

John trok als supertalent in 2012 de deur van FC Twente achter zich dicht, op zoek naar een carrière in de top van Europa. Via Benfica, Hamburger SV, Reading, Wolverhampton Wanderers, Deportivo La Coruña en Vitória Guimarães keerde de buitenspeler deze zomer terug in Nederland. In 2013 maakte hij zijn debuut voor het Nederlands elftal tegen Italië.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 28 november 2020

  2. vrijdag 27 november 2020