Zlatan na heldenrol in derby: "Niemand kan me stoppen"

18 oktober 2020, 09:06   Bijgewerkt: 18 oktober 2020, 09:16

Met twee treffers besliste de 39-jarige Zlatan Ibrahimovic hoogstpersoonlijk de derby tegen Inter (1-2). De Zweedse spits van AC Milan is pas net hersteld van het coronavirus, maar had weinig tijd nodig om weer speelklaar te worden en tot held uit te groeien. Zelf is Ibrahimovic daar niet verbaasd over.

"Ik ken mijn niveau, dus het verrast me niet", sprak de sterspeler van Milan na afloop met Sky Sports Italia. meldde Ibrahimovic kort na afloop van de derby in gesprek met Sky Sport Italia. Nadat Ibrahimovic in 2018 geblesseerd raakte aan zijn knie, besloot hij van Manchester United naar LA Galaxy te verkassen. Dat was echter geen afscheid van het Europese toneel. "Mino Raiola vertelde me dat ik terug moest keren naar Europa. Hij meldde me dat AC Milan mij nodig had, dus kwam ik. Ik voel me nu een completere speler dan tien jaar geleden. Als ik fysiek net zo sterk zou zijn als toen zou niemand me kunnen stoppen. Dat kunnen ze nu ook niet trouwens."

Ibrahimovic was vastberaden om aan de aftrap te staan tegen Inter. "Niemand kan me stoppen", aldus de zelfverzekerde Zweed. "AC Milan had vier jaar niet gewonnen van Internazionale, ik zat twee weken thuis. We waren kortom allemaal hongerig en dat kon je goed zien." Automatisch rijst de vraag waartoe het kan leiden, nu Milan na vier duels de perfecte score heeft. "Ik denk dat de titel een mogelijkheid is", zegt Zlatan. "Als je in iets gelooft, dan kun je het ook bereiken. Maar er is nog een lange weg te gaan.'

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen