Reserverol Van de Beek: "Team moet in balans zijn"

18 oktober 2020, 09:02

Manchester United knokte zich zaterdagavond in de slotfase naar een 1-4 overwinning op Newcastle United, maar het is niet de zege waarover trainer Ole Gunnar Solskjaer vragen kreeg na afloop. De reserverol van Donny van de Beek was opnieuw onderwerp van gesprek in Engeland. De middenvelder wacht nog altijd op zijn eerste basisplek in de Premier League.

Solskjaer hekelde de vragen om de middenvelder na afloop. "Het gaat erom dat team in balans moet zijn. We hebben vanavond met 1-4 gewonnen en jullie stellen vragen over Donny van de Beek. Hij zal zeker een positieve invloed op het spel hebben, dat hebben we vandaag kunnen zien." Van de Beek kwam een kwartier voor tijd in de ploeg voor de matig spelende Daniel James en zorgde direct voor wat extra gif. De middenvelder zag zijn ploeg na zijn invalbeurt van 1-1 naar 1-4 uitlopen.

Van de Beek kwam sinds zijn komst naar Engeland al tot vier Premier League-duels, maar nog geen een keer stond hij op het basisformulier. Volgens Solskjaer hoeft Van de Beek echter niet te vrezen voor een gebrek aan speeltijd. "Hij zal zijn kansen echt nog wel gaan krijgen. Je zag het vandaag ook in de wedstrijd: hij is zo wendbaar en handig. Volgens mij leed hij niet één keer balverlies."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen