Lang maakt indruk in België, Spierings kent droomdebuut

Lang maakt indruk in België, Spierings kent droomdebuut

17 oktober 2020 – Noa Lang heeft zich zaterdag tijdens zijn debuut bij Club Brugge positief onderscheiden. De 21-jarige aanvaller maakte een goede beurt, maar kon niet voorkomen dat de kampioen van België in blessuretijd de zege weggaf tegen Standard Luik (1-1). Stijn Spierings kende met de winnende goal een droomdebuut bij Toulouse tegen AC Ajaccio (0-1).Standard Luik - Club Brugge 1-1
De van Ajax overgekomen Lang moest zich zaterdag in eerste instantie tevredenstellen met een plek op de bank, maar werd halverwege de wedstrijd bij een 0-1 stand alsnog binnen de lijnen gebracht. Direct maakte hij indruk. De vleugelaanvaller was zelfs nog dicht bij een doelpunt, maar zijn kopbal uit een vrije trap van Ruud Vormer eindigde op de paal. In blessuretijd verspeelde Club Brugge na een handsbal in het strafschopgebied de zege. Nicolas Gavory ging achter de bal staan en benutte de strafschop.

AC Ajaccio - Toulouse 0-1
Voor Stijn Spiering werd het een avond om niet te vergeten. De 24-jarige maakte onlangs de overstap van Levski Sofia naar Toulouse en begon zaterdag direct in de basis bij zijn nieuwe club. Toulouse speelde door een vroege rode kaart bijna de volledige wedstrijd met een man minder, maar hield stand en kreeg vlak voor tijd zelfs een strafschop. Die werd genomen en benut door Spierings, die zich zijn Franse debuut nog lang zal heugen.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 24 oktober 2020

  2. vrijdag 23 oktober 2020