Ziyech: "Het is niet de dag geworden waarop we hoopten"

20 oktober 2020, 13:29

Hakim Ziyech heeft gemengde gevoelens overgehouden aan zijn debuut in de Premier League. De spelmaker was uiteraard blij met zijn eerste officiële minuten voor Chelsea, maar baalt behoorlijk van het puntenverlies tegen Southampton. Door een laat tegendoelpunt eindigde het competitieduel op Stamford Bridge in 3-3. Ook kijkt hij uit naar het treffen met Sevilla, dat nog zonder de van AZ overgekomen Oussama Idrissi speelt. 

Na afloop van de wedstrijd werd Ziyech geïnterviewd door het televisiekanaal van Chelsea. "Het betekent veel voor mij, ik ben erg erg blij mee", antwoordde de van Ajax overgekomen Ziyech op de vraag hoe hij zijn debuut heeft beleefd. "Maar het is niet de dag geworden waar we op hoopten." Ziyech maakte zaterdag pas zijn officiële debuut omdat hij door een blessure de voorbije weken aan de kant stond. "De wedstrijden komen snel, dus we moeten hiervan leren. Dit kan niet gebeuren in de laatste minuut", baalde hij van de late tegengoal.

Met meerdere teamgenoten heeft Ziyech wel al een goede klik, zo merkte de Ajacied op de training. "Je kunt voelen dat er iets is, het heeft tijd nodig voordat het eruit komt. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat zal gebeuren", aldus Ziyech, die zich vandaag (dinsdag) in de Champions League tegen Sevilla hoopt te revancheren voor de remise. "Ik kijk er erg naar uit, iedereen wil na vandaag een reactie geven."

Lees ookDoelpunt in extremis verpest Premier League-debuut Ziyech

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen