Klopp maakt zich zorgen om Van Dijk: "Ziet er niet goed uit"

17 oktober 2020, 18:57   Bijgewerkt: 17 oktober 2020, 19:05

Jürgen Klopp kon vlak na afloop van de Merseyside Derby nog geen duidelijkheid verschaffen over de ernst van de blessure van Virgil van Dijk. Voor de Nederlandse verdediger duurde de wedstrijd tegen Everton zaterdag slechts tien minuten. Na een stevige charge van Jordan Pickford moest de sterkhouder van Liverpool met knieproblemen het veld verlaten.

Gevreesd wordt dat Van Dijk in elk geval woensdag de Champions League-wedstrijd tegen Ajax aan zich voorbij moet laten gaan. "Het ziet er niet goed uit", antwoordde Klopp tegenover de Engelse pers toen hem werd gevraagd naar de blessure van Van Dijk. "Virgil heeft ik weet niet hoeveel wedstrijden achter elkaar voor ons gespeeld. Hij speelt als hij pijntjes heeft, maar kon dit keer niet door. Dat is geen goed teken."

De overtreding van Pickford op Van Dijk werd niet met een strafschop bestraft omdat de Oranje-captain buitenspel bleek te staan. De Engelse doelman hoefde zijn charge ook niet te bekopen met een kaart. Zonder Van Dijk bleef Liverpool steken op 2-2 tegen Everton.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen