PEC Zwolle
0 – 0
Willem II
SC Heerenveen
2 – 0
FC Emmen

PSV-tegenstander Granada stunt met zege op Sevilla

PSV-tegenstander Granada stunt met zege op Sevilla

17 oktober 2020 – Granada zal donderdag met een goed gevoel aantreden tegen PSV in de Europa League. De formatie heeft zaterdag vertrouwen getankt door op eigen veld te winnen van Sevilla. De bezoekers eindigden met tien man en gingen met 1-0 het schip in.Granada sloeg pas in de slotfase toe, maar had in de eerste helft ook al goede kansen gehad. Een van de grootste mogelijkheden was die van Antonio Puertas in de eerste helft. Keeper Bono bracht echter geweldig redding. Negen minuten voor het laatste fluitsignaal had hij echter geen antwoord op een inzet van Yangel Herrera. Hij kopte mooie raak en scoorde de enige goal van de wedstrijd: 1-0.

Luuk de Jong zag dat als invaller gebeuren. Hij kwam in de tweede helft het veld in, direct na de kantwissel, maar kon zijn ploeg niet helpen. Wie zijn team ook niet hielp, was Joan Jordan. De middenvelder pakte op slag van rust een rode kaart en zorgde ervoor dat Sevilla de tweede helft met een man minder moest spelen.

Door de winst stijgt Granada naar plaats twee, al moeten alle andere ploegen nog in actie komen dit weekend. Sevilla staat zevende en heeft de remise tegen FC Barcelona geen vervolg kunnen geven.

  

gerelateerd

Meer nieuws

  1. zaterdag 24 oktober 2020

  2. vrijdag 23 oktober 2020