Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Kerk kreeg transfer niet: "Had er natuurlijk op gehoopt"

Kerk kreeg transfer niet: "Had er natuurlijk op gehoopt"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

17 oktober 2020 – Het zag er lange tijd naar uit dat Gyrano Kerk in de zomer zou vertrekken bij FC Utrecht, aangezien er veel buitenlandse interesse in de buitenspeler was. Cagliari, Hellas Verona en Fiorentina werden nadrukkelijk gelinkt aan de aanvaller. Een transfer kwam er echter niet en dus moet Kerk zich nu weer bewijzen in de de Domstad.

De 24-jarige Kerk gaf alles voor Utrecht, maar was ondertussen ook bezig met een eventuele transfer. "Ik had er natuurlijk wel op gehoopt. Maar als het niet gebeurt, dan gebeurt het niet. Dan kun je niet elke dag daar met je hoofd bij blijven. Je moet gewoon weer door", vertelt hij aan De Telegraaf. Naar verluidt vroeg Utrecht een bedrag rond de tien miljoen euro voor de buitenspeler. "Ik bepaal de prijzen niet. Als ik zelf de prijzen mocht bepalen, dan was het denk ik wel anders geweest. Maar FC Utrecht is mijn werkgever en die bepaalt mijn prijs. Daar kan ik zelf niks aan doen. En als ik zo blijf scoren, dan zullen ze eerder meer dan minder gaan vragen."

Het valt op aan Kerk dat hij zo rustig met de situatie omgaat. "Ik kan niet anders. Ik ben altijd zo geweest. Als iets niet gelijk gaat, zoals je wil, of zoals je hoopt, dan moet je niet blijven hangen in de teleurstelling. Ik ben één, twee dagen teleurgesteld geweest. En daarna ben ik weer doorgegaan. Ik heb het ook zeker niet slecht bij FC Utrecht. Dat heb ik steeds gezegd." Kerk deed dit seizoen tot dusver meer in drie duels (twee goals). Hij weet dat over twee maanden de transfermarkt weer opengaat. "Dan kan er weet iets moois komen, maar eerlijk gezegd, ben ik daar nu niet mee bezig. Ik concentreer me nu volledig op wat hier gebeurt. Ik heb het voorlopig geparkeerd en in januari kijken we wel weer verder."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd