Tottenham haalt toch nog verdediger, miljoenendeal West Ham

16 oktober 2020, 21:53

Tottenham Hotspur heeft zich in de absolute slotfase van de transfermarkt nog versterkt met een linksbenige verdediger. De 22-jarige Joe Rodon komt per direct over van Swansea City en tekent een contract tot en met 2025. Hij kan worden gezien als de opvolger van de transfervrij vertrokken Jan Vertonghen.

Dat heeft Tottenham Hotspur bekend gemaakt. Gareth Bale zou een grote rol hebben gespeeld in de transfer: bij de nationale ploeg van Wales zou hij hebben gepleit voor de overstap van Rodon, die ook contact had met Ben Davies. Eerder kwamen ook backs Matt Doherty en Sergio Reguilon al over naar Tottenham Hotspur, waar José Mourinho flink heeft geïnvesteerd in zijn achterhoede.

West Ham United haalt

Ook vanuit West Ham United werd Saïd Benrahma (Brentford) nog gepresenteerd op de dag waarop alleen in Engeland onderling nog transfers mogen worden gedaan. The Hammers leggen liefst 33 miljoen euro neer voor de man die bij WHU de opvolger moet worden van de naar FC Porto vertrokken Felipe Anderson. Hij wordt eerst voor één seizoen gehuurd en maakt daarna de permanente overstap naar de Premier League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen