Mourinho haalt uit naar Wenger: "Hij heeft me nooit verslagen"

16 oktober 2020, 17:13

José Mourinho deelde op de persconferentie van Tottenham Hotspur een sneer uit naar Arsène Wenger. Toen de trainer van The Spurs werd gevraagd waarom hij niet in de nieuwe biografie van Wenger voorkomt, antwoordde hij: "Omdat hij me nooit heeft verslagen." De twee trainers hadden het door de jaren heen vaak aan de stok.

In zijn nieuwe biografie 'My Life in Red and White' gaat Wenger uitgebreid in op zijn tijd bij Arsenal. De naam van Mourinho komt in het hele boek niet voor, ondanks dat de twee door de jaren heen een persoonlijke rivaliteit ontwikkelden. Op de persconferentie van Mourinho vrijdagmiddag, komt het boek ter sprake.

"Omdat hij me nooit heeft verslagen", reageerde de Portugees. "Je gaat geen hoofdstuk schrijven over twaalf of veertien wedstrijden waarvan je er niet één hebt gewonnen. Waarom zou hij het in zijn boek over mij moeten hebben? Een boek is er om je blij en trots te maken. Ik snap het heel goed", lachte Mourinho.

In de tijd dat Wenger actief was als trainer van Arsenal, was Mourinho trainer van onder meer Chelsea (twee periodes) en Manchester United. De twee speelden negentien keer tegen elkaar, waarvan Wenger met Arsenal slechts twee keer wist te winnen. Tien keer ging Mourinho met de winst aan de haal, zeven wedstrijden eindigden in een gelijkspel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen