Robben is terug: "Lijkt erop dat alle seinen op groen gaan"

16 oktober 2020, 15:45

Arjen Robben kan zondag zijn rentree gaan maken in de Eredivisie, als hij met FC Groningen op bezoek gaat bij FC Utrecht. De routinier is hersteld van blessureleed en zit in de wedstrijdselectie als hij zaterdag de laatste training goed doorkomt. Dat heeft Danny Buijs vrijdag laten weten.

Naast Robben zijn ook Sam Schreck en Gabriel Gudmundsson weer fit. "Het lijkt erop dat alle seinen morgen op groen zullen gaan en als dat zo is, dan zijn zij fit genoeg om bij de selectie te zitten. Uiteraard zijn zij nog niet fit genoeg om negentig minuten te spelen", spreekt Buijs via de kanalen van zijn werkgever. Na de zege op Ajax wacht er nu weer een pittig duel voor Groningen. Hij weet hoe sterk Utrecht is. "Het is een hele goede ploeg die de stap wil maken naar de top."

Groningen kreeg donderdag slecht nieuws wat betreft corona, aangezien keeper Jan de Boer, assistent-trainer Adrie Poldervaart, hoofd performance Wouter Frencken en clubarts Reinoud Brouwer besmet bleken. "We zijn vandaag weer getest en zitten een beetje in spanning voor morgen, als we horen of er nog meer positieve gevallen zijn. Aan de ene kant was ik verrast door de besmettingen, omdat ik zie wat wij er allemaal voor doen en laten om het niet op te lopen. Aan de andere kant is het niet uit te sluiten dat het ons ook een keer overkomt, als er zoveel besmettingen plaatsvinden. Het is bij genoeg andere clubs ook gebeurd. Het zorgt wel voor wat extra spanning."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen