Onana aast op sportieve revanche en kijkt uit naar Liverpool-thuis

16 oktober 2020, 13:44

Ajax-doelman André Onana wil komende zondag laten zien dat de misstap tegen FC Groningen (1-0 verlies) een incident was. De Amsterdammers nemen het in eigen stadion op tegen het nog ongeslagen sc Heerenveen. "We moeten geconcentreerder zijn achterin en meer intensiteit in de wedstrijd leggen. Dan weet ik zeker dat het beter zal gaan."

Ajax leed twee weken geleden in Groningen het eerste puntenverlies van het seizoen. Dat het komend weekend beter moet, beseffen Onana en zijn teamgenoten terdege. "Dat hoef je deze groep niet uit te leggen. Ik sta elke dag met ze op het trainingsveld. De wil is enorm", vertelt hij op de Ajax-website. "Ik denk dat we dit seizoen hebben laten zien dat we nog steeds een sterk team zijn, al verliep het duel met Groningen natuurlijk niet zoals we hoopten. Ik denk dat we tegen Groningen nog best aardig begonnen, maar we hadden daarna ook pech toen we bijvoorbeeld twee keer de lat raakten."

Na de wedstrijd tegen Heerenveen staat voor Ajax een absolute topwedstrijd op het programma. Volgende week woensdag ontvangt de Amsterdamse club Premier League-kampioen Liverpool. "Ik kijk uit naar het duel met Heerenveen, maar ook zeker naar Ajax - Liverpool", zegt Onana. "Dat zijn de wedstrijden waarvoor we zo hard trainen. Prachtige uitdagingen. Ik heb zin om te laten zien aan dit soort teams en de rest van de wereld wat voor goede spelers wij weer hebben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen