Willem II volgende club die coronabesmettingen meldt

16 oktober 2020, 12:40   Bijgewerkt: 16 oktober 2020, 14:11

Ook bij Willem II zijn twee personen besmet met het coronavirus. De Tilburgse club meldt via de officiële kanalen dat bij de reguliere, wekelijkse coronatestronde een personeelslid en een staflid een positieve test hebben afgelegd. De wedstrijd tegen FC Twente van zondag komt niet in het geding.

De personen die positief testten zijn direct in thuisquarantaine gegaan. 'Hun situatie wordt volgens protocol door de club nauwlettend in de gaten gehouden. Daarmee volgt Willem II de strikte richtlijnen van het RIVM en de KNVB om het Koning Willem II stadion en de faciliteiten zo veilig mogelijk te houden', aldus de club.

Eerder op de dag maakte PEC Zwolle bekend dat een niet nader genoemde speler positief heeft getest op het coronavirus. Bij FC Groningen werden donderdag vier coronabesmettingen gemeld.

Sparta Rotterdam

Bij Sparta Rotterdam, dat zondag aantreedt tegen Feyenoord, zijn vrijdagochtend alle spelers en stafleden tweemaal getest op het coronavirus. De sneltesten kwamen allemaal negatief terug. De uitslagen van de reguliere test worden later pas bekend. Van de drie werknemers die eerder een positieve test aflegden, hebben twee negatief getest. De derde zit nog een aantal dagen in thuisisolatie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen