Weghorst geeft toe: "Met Tottenham was het serieus"

16 oktober 2020, 08:45

Wout Weghorst heeft toegegeven dat hij de voorbije transferperiode in de nadrukkelijke belangstelling stond van Tottenham Hotspur. De Londense club wilde de Nederlandse spits aantrekken als stand-in voor Harry Kane. Voor die rol was ook Bas Dost in beeld bij Spurs.

In een interview met Kicker erkent Weghorst dat de geruchten die de ronde deden op waarheid berustten. "Ik kan eerlijk zijn: natuurlijk wist ik dat er links en rechts interesse was. Met Tottenham was het serieus, daar was ik een kandidaat", aldus de Nederlands spits, die een transfer naar de Premier League overwoog. "Natuurlijk houdt zoiets je bezig, het is een bevestiging dat ik op de goede weg zit."

Van een transfer kwam het niet, dus is Weghorst nog altijd speler van Wolfsburg. "Als ik op een dag het gevoel heb ik dat mijn doelen bij Wolfsburg niet kan bereiken, dan zal ik dat zeggen. Op dit moment is dat niet het geval", aldus Weghorst, die hoopt dat de Engelse interesse zal terugkeren. "De Premier League is nog steeds een droom van mij."

Bij Tottenham was ook Dost in beeld. Hij voelde niet veel voor een transfer naar Spurs. "Ik hoorde van mijn zaakwaarnemer dat Tottenham interesse had, maar het was voor mij nooit een serieuze optie omdat ik daar geen basisspeler was geworden. Ik wil gewoon spelen", zei hij onlangs tegen Bild.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen