Lof voor Koeman: "Trainer die heel intensief traint"

15 oktober 2020, 23:06

Ronald Koeman kan in zijn eerste weken als hoofdtrainer bij FC Barcelona rekenen op veel positieve geluiden. Spelers en stafleden zijn lyrisch over de voormalig bondscoach van het Nederlands elftal, die FC Barcelona na het dramatisch verlopen afgelopen seizoen aan nieuwe successen moet helpen.

Ook het zeventienjarige toptalent Pedri is onder de indruk van de oefenmeester. "Het is een trainer die heel intensief traint. Persoonlijk houd ik daar heel erg van, omdat je kunt zien dat hij heel erg gericht is op de details", vertelde Pedri aan het Spaanse Mundo Deportivo. Pedri is dolblij dat Lionel Messi zijn club trouw bleef. "Spelen met hem is geweldig. We weten wat Messi kan op het veld, we moeten zo goed mogelijk van hem leren."

Omdat FC Barcelona later aan het seizoen is begonnen, bezetten de Catalanen momenteel slechts de vijfde plaats op de ranglijst. In de eerste drie duels verzamelden Koeman en consorten zeven punten. Real Madrid voert de ranglijst aan met tien punten uit vier duels. Afgelopen seizoen was FC Barcelona in de eerste weken van de competitie lijstaanvoerder, maar na de coronabreak stortte de topclub volledig in. Het was uiteindelijk De Koninklijke die het kampioenschap mocht vieren. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen