'Teze hervat morgen training bij PSV na quarantaine'

15 oktober 2020, 22:58

Jordan Teze kan naar alle waarschijnlijkheid vrijdag de training bij PSV hervatten. De 21-jarige centrumverdediger, die dit seizoen een basisplaays veroverde, moest na een coronabesmetting bij Jong Oranje 72 uur in thuisquarantaine. Het is onduidelijk of Roger Schmidt de verdediger direct weer in de basis laat starten.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. PSV treedt dit weekend aan tegen PEC Zwolle. Internationals Eran Zahavi, Denzel Dumfries en Donyell Malen zijn fit en zorgen dat de ziekenboeg van de Eindhovenaren vrijwel leeg is. Alleen Erick Gutierrez, Maxi Romero, Marco van Ginkel en Armindo Obispo zijn nog niet klaar voor wedstrijdminuten.

Morgen laat Schmidt op de persconferentie meer weten over de fitheid van aanwinsten Ibrahim Sangaré, Mario Götze en Adrian Fein. Het drietal moet het Eindhovense middenveld een kwaliteitsinjectie geven. PSV versterkte zich verder deze zomer met Zahavi en doelman Yvon Mvogo. Ook de Duitsers Phillip Max en Vincent Müller kozen voor een overstap naar het Phillips Stadion.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen