Willems op weg terug na blessure: "Ik voel me super"

15 oktober 2020, 21:19

Na een maandenlange revalidatie is Jetro Willems op de weg terug. De linksback groeide voor zijn kruisbandleed als huurling uit tot een van de revelaties bij Newcastle United, maar zag zijn opmars bruut afgebroken worden, De 26-jarige verdediger traint weer in groepsverband bij Eintracht Frankfurt en hoopt snel zijn rentree te maken.

Willems is dolblij met zijn aanstaande terugkeer, laat hij weten in gesprek met BILD. "Ik voel me super, ik heb in de afgelopen weken grote vooruitgang geboekt. Toen ik in juli kwam en de dokter mijn knie zag, zei hij: 'Dat wordt erg moeilijk'. Twee weken geleden was ik weer bij hem en was hij erg tevreden. En ik ben het ook", aldus de voormalig PSV'er.

Willems, die zich met zijn sterke optredens bij Newcastle United weer in de kijker van het Nederlands elftal speelde, sprak de laatste weken veel met Eintracht-trainer Adi Hütter. "Hij heeft mij gezegd dat hij wil, welke ideeën hij met mij heeft en hoe hij mijn rol in het team ziet. Hij bekommert zich om me, houdt zich met mij bezig. Dat laat zien dat hij me niet vergeten is en dat maakt me blij."

Willems maakte in 2010 als zestienjarige zijn basisdebuut bij opleidingsclub Sparta Rotterdam, waar hij een jaar later zijn transfer naar PSV verdiende. Daar presteerde hij dusdanig goed, dat Bert van Marwijk hem een basisplaats gunde op het matig verlopen EK 2012. Willems kroonde zich als de jongste EK-debutant ooit. In totaal staat de teller van Willems momenteel op 22 interlands.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen