Spartak Moskou verlost Chelsea van overbodige Moses

15 oktober 2020, 20:39   Bijgewerkt: 15 oktober 2020, 20:59

Victor Moses vertrekt op huurbasis naar Spartak Moskou. De 29-jarige middenvelder komt bij Chelsea niet meer in de plannen voor en mocht daarom vertrekken. De Russische club neemt de Nigeriaan op huurbasis over, maar nam wel een optie tot koop op in de overeenkomst.

Ook afgelopen seizoen was Moses al niet in Londen te bewonderen. Destijds stuurde Chelsea hem op huurbasis naar Inter. Nadat hij in 2012 door Chelsea werd opgepikt bij Wigan Athletic, vertrok hij al vijfmaal tussentijds. De 38-voudig international speelde als huurling ook voor Liverpool, Stoke City, West Ham United en Fenerbahce. Dit seizoen is Spartak Moskou zijn bestemming, de club die Guus Til verliet om tijdelijk voor het Duitse SC Freiburg te spelen.

Moses zat dit seizoen nog geen een keer bij de wedstrijdselectie van Chelsea, zat zich flink versterkte op de transfermarkt. Onder meer Hakim Ziyech (Ajax), Timo Werner (RB Leipzig) en Kai Havertz (Bayer Leverkusen) golden als concurrenten voor de aanvallend ingestelde Moses. Afgelopen seizoen speelde hij een half jaar bij Inter, waarin hij vijf treffers voorbereidde en de finale van de Europa League verloor tegen Sevilla (3-2).

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen