Dervisoglu over 'vuile spelletjes': "Sparta nooit in beeld"

15 oktober 2020, 16:00

Halil Dervisoglu zorgde vorige week voor flink wat opschudding met zijn tijdelijke stap naar FC Twente. Zijn voormalige club Sparta Rotterdam zat lang op het vinkentouw om het jeugdexponent te huren van het Engelse Btentford, maar FC Twente kaapte de Turkse Nederlander voor Sparta's neus weg. Technisch manager Henk van Stee was woest op zijn zaakwaarnemer.

Van Stee beschuldigde zaakwaarnemer Yalcin Sarica van 'vuile spelletjes'. Voor de camera's van FOX Sports reageerde Dervisoglu vanmiddag op de kwestie. "De club, de speler en de makelaar moeten tot een akkoord komen. Het is gegaan zoals het is gegaan. Ik kan niet zeggen dat ik mijn zaakwaarnemer de schuld geef. Mensen moeten ook gewoon weten dat ik graag naar FC Twente wilde. Mensen weet ook hoe ik Sparta heb zitten. Maar het is gegaan zoals het is gegaan en ik houd me daar ook niet veel mee bezig."

Lees ook: Sparta woest na mislopen Dervisolgu: "Schandalig"

Dervisoglu staat nog altijd achter zijn keuze voor de club uit Enschede. "Ik ben hartstikke blij dat ik hier ben. Of FC Twente mijn keus of de keus van mijn zaakwaarnemer is? Beide. Ik heb alleen met FC Twente gesproken, dus Sparta kwam voor mij nooit in beeld", aldus de jeugdinternational. "Ik wist wel dat Sparta interesse had. Ik had het ook het gevoel dat ik naar een mooie club wilde waar ik kan spelen en op dat moment was dat FC Twente."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen