Hoofdbrekens bij Tuchel: negen afwezigen bij Paris Saint-Germain

15 oktober 2020, 18:44

Paris Saint-Germain begint een drukke periode met de nodige personele problemen na de interlandperiode. Vrijdagavond speelt de ploeg tegen laagvlieger Nîmes, maar moet liefst negen (!) spelers missen. Blessures, schorsingen en een positieve coronatest bezorgen trainer Thomas Tuchel serieuze hoofdbrekens.

Marquinhos (tevens geschorst), Julian Draxler, Marco Verratti, Mauro Icardi, Thilo Kehrer en Juan Bernat ontbreken allemaal vanwege een blessure tijdens het Ligue 1-duel van Paris Saint-Germain tegen Nîmes. Laatstgenoemde is een directe concurrent voor Nederlander Mitchel Bakker, die daardoor vermoedelijk opnieuw in de basis start zoals de laatste wedstrijden het geval was.

Zijn andere concurrent, Layvin Kurzawa, zit namelijk net als Ángel Di Maria, nog altijd een schorsing uit voor zijn wangedrag tijdens de ontmoeting tegen Olympique Marseille. Het duo is wel weer inzetbaar voor het Champions League-treffen met Manchester United in de komene midweek. Dat is voor Draxler, Verratti en Marquinhos nog uiterst onzeker.

Ander Herrera is er dan ook niet bij: hij heeft een positieve coronatest afgelegd en moet om die reden in quarantaine. Na een uiterst moeizame seizoensstart heeft Paris Saint-Germain de laatste vier duels wel weer gewonnen en met steeds overtuigendere cijfers. FC Metz (1-0), OGC Nice (0-3), Reims (0-2) en Angers (6-1) werden verslagen, waardoor de ploeg weer hard op de ranglijst in de Ligue 1 stijgt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen