Interlandbreak heeft gevolgen voor Vitesse: Bero uit roulatie

14 oktober 2020, 18:29

Na de coronabesmetting van Danilho Doekhi is er wederom slecht nieuws uit de interlandperiode gekomen voor Vitesse. De Arnhemmers kunnen voorlopig namelijk niet beschikken over Matus Bero, die bij de nationale ploeg van Slowakije geblesseerd is geraakt.

De 25-jarige middenvelder liep in de interland tussen Slowakije en Schotland de blessure aan zijn knie op. De schade is niet enorm ernstig, maar wel dusdanig dat hij vermoedelijk de komende vier weken niet kan spelen. Dat weet De Gelderlander te melden. Komend weekend zal hij dan ook niet meedoen in de wedstrijd tegen ADO Den Haag. Of Doekhi, die bij Jong Oranje positief heeft getest op corona die wedstrijd haalt, is nog de vraag. Hij moet eerst negatief testen om mee te mogen doen.

Mogelijk kan Vitesse dan wel een beroep doen op Sondre Tronstad. De controleur kampt met een enkelblessure en zodoende kwam hij dit seizoen nog niet in actie. Mogelijk is hij komend weekend wel inzetbaar. Vitesse staat vierde en kent met negen punten uit vier duels een goede start.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen