McKennie test positief, Juve-selectie in quarantaine

14 oktober 2020, 17:41

Weston McKennie heeft een positieve coronatest afgelegd. Tijdens een testronde is gebleken dat de Amerikaanse middenvelder van Juventus het virus onder de leden heeft. Zodoende moet de complete selectie nu in isolatie, al zitten daar wel speciale regels aan.

Dat bevestigt Juventus. Voordeel is dat veel spelers momenteel op pad zijn voor interlands en dat zij zodoende niet in contact met de middenvelder zijn geweest. De regel is dat de hele selectie in isolatie moet, maar dat de spelers die negatief testen hun activiteiten kunnen vervolgen. Zij kunnen zodoende gewoon deelnemen aan de trainingen en de wedstrijden. Het is een soort bubbel en dat betekent dat ze geen contact met de buitenwereld kunnen hebben. Juventus staat constant in contact met de gezondheidsorganisaties over deze kwesties, legt de club uit in het statement. Of de besmetting van de Amerikaanse middenvelder gevolgen heeft voor de bestrijd van zaterdag tegen Crotone, is niet duidelijk.

Juventus hoorde dinsdag al dat Cristiano Ronaldo besmet is met het virus. Hij werd positief getest terwijl hij bij de nationale ploeg van Portugal was. Woensdagmiddag is de sterspeler van Portugal terug naar Turijn gevlogen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen