'Koeman voert veranderingen door, basisplaats lonkt voor Dest'

14 oktober 2020, 13:00   Bijgewerkt: 14 oktober 2020, 14:39

FC Barcelona-trainer Ronald Koeman voert komend weekend voor het eerst grote veranderingen door in zijn basiself, zo voorspelt Sport. De Nederlandse oefenmeester is voornemens een aantal spelers rust te gunnen, wat voor Sergiño Dest, Miralem Pjanic en Francisco Trincão goed nieuws is. Zij mogen zaterdag tegen Getafe hopen op een basisplaats.

Barça kent na de interlandperiode een druk schema, dat zaterdag begint met een uitwedstrijd tegen Getafe. Drie dagen later, op dinsdag, staat de Champions League-ontmoeting met Ferencváros op de planning. Het weekend daarop, op de zaterdagavond, speelt FC Barcelona de klassieker tegen Real Madrid. Nog eens drie dagen later neemt Barça het in de Champions League op tegen Juventus. Deze wedstrijden werkt de Catalaanse club binnen elf dagen af.

Omdat veel spelers laat terugkeren van de interlandperiode en Barça in korte tijd veel (belangrijke) wedstrijden speelt, zou Koeman van plan zijn te rouleren. Dest, overgekomen van Ajax, zal daardoor vermoedelijk zaterdag voor het eerst starten. Dat geldt ook voor Pjanic, die naast Frenkie de Jong op het middenveld zal spelen. Trincão maakt waarschijnlijk ook zijn opwachting, terwijl Koeman mogelijk eveneens Pedri (17) voor de leeuwen gooit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen