Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Jong Oranje naar EK: "Spelvreugde spat ervan af"

Jong Oranje naar EK: "Spelvreugde spat ervan af"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 oktober 2020 – Marcel Groninger genoot dinsdagavond op de bank bij Jong Oranje. De Nederlandse talenten plaatsten zich voor het EK van volgend jaar door hun Cypriotische leeftijdsgenoten met 0-7 te verslaan. Het succes van Jong Oranje schrijft Groninger ook toe aan de afwezige bondscoach Erwin van de Looi, die tijdelijk is doorgeschoven naar het Nederlands elftal. "Het is jammer dat hij er nu niet bij is. We hebben dit tenslotte met elkaar bereikt."

Jong Oranje kan het EK na de achtste zege in de kwalificatiecampagne niet meer ontgaan. In de laatste twee speelrondes staat alleen nog de groepswinst op het spel. "De spelvreugde spatte van het team af. Dat had op een gegeven moment natuurlijk ook met de score te maken. De jongens hadden best nog wat langer door willen spelen", zei Groninger na de zege op Cyprus tegenover FOX Sports.

Deyovaisio Zeefuik, die de aanvoerdersband droeg  had het uitstekend naar zijn zin op het veld. "We kunnen het goed met elkaar vinden en dat zie je terug tijdens de wedstrijd. Bovendien hebben we natuurlijk veel kwaliteit en zijn we bereid om voor elkaar te werken. Dat we nu al zeker weten dat we naar het EK gaan, is een geweldig gevoel. Ik kijk er nu al naar uit."

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd