Jong Oranje naar EK: "Spelvreugde spat ervan af"

14 oktober 2020, 09:02   Bijgewerkt: 14 oktober 2020, 12:17

Marcel Groninger genoot dinsdagavond op de bank bij Jong Oranje. De Nederlandse talenten plaatsten zich voor het EK van volgend jaar door hun Cypriotische leeftijdsgenoten met 0-7 te verslaan. Het succes van Jong Oranje schrijft Groninger ook toe aan de afwezige bondscoach Erwin van de Looi, die tijdelijk is doorgeschoven naar het Nederlands elftal. "Het is jammer dat hij er nu niet bij is. We hebben dit tenslotte met elkaar bereikt."

Jong Oranje kan het EK na de achtste zege in de kwalificatiecampagne niet meer ontgaan. In de laatste twee speelrondes staat alleen nog de groepswinst op het spel. "De spelvreugde spatte van het team af. Dat had op een gegeven moment natuurlijk ook met de score te maken. De jongens hadden best nog wat langer door willen spelen", zei Groninger na de zege op Cyprus tegenover FOX Sports.

Deyovaisio Zeefuik, die de aanvoerdersband droeg  had het uitstekend naar zijn zin op het veld. "We kunnen het goed met elkaar vinden en dat zie je terug tijdens de wedstrijd. Bovendien hebben we natuurlijk veel kwaliteit en zijn we bereid om voor elkaar te werken. Dat we nu al zeker weten dat we naar het EK gaan, is een geweldig gevoel. Ik kijk er nu al naar uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen