El Shaarawy test positief; Italië - Nederland gaat vooralsnog door

13 oktober 2020, 20:28   Bijgewerkt: 13 oktober 2020, 22:46

Stephan El Shaarawy is de Italië-speler die dinsdag positief werd getest op het coronavirus. Dat werd dinsdagavond bevestigd tijdens het persmoment van de Italianen. Het duel tegen Oranje van woensdagavond lijkt vooralsnog niet in gevaar te komen. Dit kan echter wel gebeuren wanneer ook andere besmettingen aan het licht komen.

In de Italiaanse media ging het eerder over twee gevallen, maar alleen El Shaarawy wordt genoemd. Of hij ook echt besmet is, is niet helemaal zeker. De aanvaller wordt vanavond opnieuw getest om een 'vals positief' uit te sluiten. 

Immobile en Chiellini in de basis

Bondscoach Robert Mancini gaf op de persconferentie ook aan dat Ciro Immobile en Giorgio Chiellini tegen Nederland aan de aftrap zullen verschijnen. Immobile speelde tegen Polen niet, omdat Mancini al zijn spitsen een wedstrijd wilde laten spelen. Hoe de precieze opstelling eruit gaat zien, beslist de bondscoach pas als de nieuwe coronatestresultaten binnen zijn. 

Met vijf punten is Italië na drie wedstrijden koploper van de Nations League-poule van Oranje. Nederland en Polen volgen met beide vier punten, Bosnië-Herzegovina is de hekkensluiter met twee uit drie. In Bergamo trappen Italië en Nederland morgen om 20:45 uur af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen