Cavani in quarantaine, United-debuut lonkt tegen oude club PSG

13 oktober 2020, 15:57

Edinson Cavani (33) moet zijn debuut bij Manchester United in elk geval nog een paar dagen uitstellen. De transfervrij binnengehaalde spits zit komend weekend nog in quarantaine als The Red Devils het opnemen tegen Newcastle United. Mogelijk lonkt een debuut tegen zijn oude club Paris Saint-Germain.

Dat schrijft Goal.com op basis informatie bij de club. Cavani werd binnengehaald, maar kwam over uit Frankrijk en moet in Engeland dus eerst in quarantaine. Dinsdagavond 20 oktober gaat Manchester United op bezoek bij PSG, de oude club van Cavani en dan is de Uruguayaan in principe wel inzetbaar. De vraag is wel of hij dan al fit genoeg is voor speelminuten, aangezien hij al langere tijd niet met een groep heeft meegetraind.

De afgelopen zeven jaar bracht hij door bij Paris Saint-Germain, waarmee hij liefst 21 prijzen won en waarvoor hij met tweehonderd doelpunt topscorer aller tijden is. Met Manchester United voegde Cavani een vijfde club aan zijn cv toe. Hij begon zijn loopbaan in eigen land bij Danubio en speelde in Italië voor Palermo en Napoli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen