'Juventus hoopt transfervrije Sergio Ramos te strikken'

'Juventus hoopt transfervrije Sergio Ramos te strikken'

13 oktober 2020 – Juventus wil in navolging van eerder Cristiano Ronaldo ook Sergio Ramos (34) weghalen bij Real Madrid. De captain van de Madrilenen heeft een aflopende verbintenis in Spanje en daarvan hoopt de Oude Dame te profiteren. Ook Ronaldo wordt betrokken bij de deal, maar dan als verbinder tussen de beide partijen.

Met dat wilde gerucht komt het Spaanse El Chiringuito dinsdag alhans op de proppen. Juventus hoopt Ramos transfervrij over te nemen van Real Madrid en heeft Ronaldo – die de Italiaanse topclub eerder nog honderd miljoen euro kostte – naar voren geschoven om te bemiddelen bij de overgang. Dat laatste nieuws wordt ook door andere Spaanse media gemeld.

Met Leonardo Bonucci (33) en Giorgio Chiellini (36) heeft Juventus veel ervaring achterin, maar mede door blessureleed is het de vraag hoelang Juventus nog een beroep kan doen op hen. Mocht Ronaldo zijn voormalige ploeggenoot niet kunnen overtuigen naar Turijn te komen, dan zou ook Parijs een optie zijn. Volgens El Chiringuito houdt ook PSG de situatie nauwlettend in de gaten.

Lees ook: FC Transfervrij: Messi, Pogba, Sergio Ramos, Memphis en Modric

gerelateerd