Italië - Nederland wordt ook een steun in rug van getroffen regio's

13 oktober 2020, 14:55

De Nations League-wedstrijd tussen Italië en Nederland wordt in Bergamo woensdagavond ook een steun in de rug van de zwaar getroffen regio's in Italië. Bij de wedstrijd zullen 243 burgemeesters aanwezig zijn uit de regio's die het ergst te kampen hadden met het coronavirus.

Dat heeft bondsvoorzitter Gabriele Gravina laten weten. Sowieso wilde de Italiaanse voetbalbond met het Gewiss Stadium als onderkomen al een steuntje in de rug geven aan Bergamo, een van de regio's die het zwaarst werd getroffen door het coronavirus. Het duel moet daarom helemaal in teken staan van al het leed dat de mensen in de Italiaanse stad nabij Milaan hadden. 

"Het uitnodigen van de burgemeesters is als het uitnodigen van de miljoenen mensen in de regio Bergamo", reageert gedeputeerde Daniele Belotti positief op het initiatief van de Federazione Italiana Giuoco Calcio, de Italiaanse voetbalbond. Veel meer fans zullen er niet aanwezig zijn in het stadion waarin Nederland speelt tegen Italië voor de Nations League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen