Ajax krijgt Tadic eerder terug: Serviër slaat duel met Turkije over

13 oktober 2020, 14:37

Goed nieuws voor Ajax: Dusan Tadic keert dinsdag zeer vermoedelijk vervroegd terug in Amsterdam. De Serviër zou eigenlijk met zijn nationale ploeg nog naar Turkije moeten afreizen voor het duel in de Nations League, maar zou in dat scenario in quarantaine moeten eenmaal terug bij Ajax. Doordat hij vrijaf krijgt, kan hij eerder aansluiten bij de selectie van Erik ten Hag en is hij komend weekend gewoon inzetbaar.

Dat heeft Marko Pantelic, vice-president van de Servische voetbalbond, bekend gemaakt. Als Tadic mee was gereisd naar Turkije, had hij bij terugkomst in Nederland in quarantaine gemoeten en het treffen met sc Heerenveen moeten missen in de Eredivisie komend seizoen. "Daarom denken we met Dusan en Ajax mee", zei Pantelic tegenover De Telegraaf. "We zijn Dusan dankbaar voor de overwinning in de play-offs tegen Noorwegen." Daarin gaf Tadic namelijk de assist op het winnende doelpunt van Sergej Milinkovic-Savic.

Servië speelt over een maand tegen Schotland om een EK-ticket definitief in de wacht te slepen. Ook de wedstrijd tegen Turkije is belangrijk, maar dan om degradatie in de Nations League te voorkomen. Na drie duels staat Servië met één punt onderaan, waarbij Turkije (twee punten) een directe concurrent is. Hongarije en Rusland zijn de andere ploegen in Groep 3 van League B.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen