Sparta Rotterdam test extra: drie positieve gevallen

13 oktober 2020, 14:18   Bijgewerkt: 13 oktober 2020, 16:39

Sparta Rotterdam heeft dinsdag drie coronagevallen bekend gemaakt. Vanwege het interlandweekend werd door de Rotterdammers een extra testronde ingepland voor spelers en stafleden, om eventuele vroegtijdige positieve gevallen te signaleren. Daaruit is gebleken dat er liefst drie Spartanen positief hebben getest.

Om wie het gaat, heeft Sparta Rotterdam vanwege privacyredenen logischerwijs niet bekend gemaakt. Omdat de test alleen is uitgevoerd bij stafleden en spelers, gaat het vermoedelijk wel om betrokkenen bij de A-selectie van De Kasteelheren. 'Sparta Rotterdam heeft hierbij direct gehandeld en de werknemers volgen de richtlijnen die daarbij horen zoals thuisisolatie', schrijft de club. 'Voordat de komende speelronde start is er een nieuwe testronde waarbij alle spelers en stafleden wederom getest zullen worden.'

Eerder hadden onder andere Henk Fraser, Deroy Duarte en enkele mensen van het kantoor te maken met het coronavirus bij Sparta Rotterdam. Het gaat in elk geval niet om Abdou Harroui (Jong Oranje), Mica Pinto (Luxemburg), Maduka Okoye (Nigeria) Lorenzo Soares Fonseca en Jeffry Fortes (beide Kaapverdië), want zij zijn op pad voor interlands.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen