Wegen van Janmaat en Watford scheiden per direct

12 oktober 2020, 19:13   Bijgewerkt: 12 oktober 2020, 20:45

Daryl Janmaat is niet langer speler van Watford. In goed overleg is het contract van de 31-jarige verdediger ontbonden, meldt zijn management Wasserman. De contractontbinding is voor het einde van de transferdeadline gerealiseerd, waardoor Janmaat per direct door een andere club kan worden aangetrokken.

Janmaat stond vier jaar op de loonlijst bij Watford, waarvoor hij in totaal 85 officiële wedstrijden speelde. Het voorbije seizoen degradeerden The Hornets uit de Premier League. Janmaat speelde sinds november vorig jaar geen wedstrijd meer. Een knieblessure hield hem lang aan de kant. De rechtsachter bevindt zich op dit moment in de laatste fase van het herstel van de blessure.

"Ik kijk terug op een mooie tijd bij Watford, maar dit was de juiste beslissing. Spelen in de Premier League is natuurlijk fantastisch. Ik ben blij dat ik bij zowel Newcastle United als Watford tot bijna 200 wedstrijden in die competitie ben gekomen", reageert de 34-voudig Oranje-international. "Ik ben in juli 31 jaar oud geworden, een leeftijd waarop je nog prima een aantal jaren mee kunt op het hoogste niveau."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen