Utrechter Van Loen: 'Hoop dat Klaiber het goed doet bij Ajax'

12 oktober 2020, 11:22

De stap van Sean Klaiber deed zowel bij de fans van Ajax als bij die van FC Utrecht het nodige stof opwaaien. John van Loen, Utrechter in hart en nieren, heeft echter begrip voor de beslissing van de verdediger om naar Amsterdam te verkassen. Hij hoopt op een succesvolle periode voor de verdediger.

Hij vindt dan ook niet dat Klaiber Utrecht in de steek heeft gelaten. 'Deze jongen is één van de beste rechtsbacks van Nederland', schrijft hij in zijn column bij het Algemeen Dagblad. 'Sean is een rustige gozer en dat is goud waard. Ik hoop dat hij het goed gaat doen bij Ajax. Het is te hopen dat hij in Amsterdam kansen krijgt en pakt. Het wordt wennen: het tempo ligt hoger, het positiespel gaat een stuk sneller, maar dat hij de kans grijpt om naar Ajax te verkassen, snap ik volkomen.'

Ajax-fans waren echter niet blij met de komst van de verdediger, mede door zijn gedrag in het verleden. Ook de Utrecht-fans baalden, met name door eerdere teksten. 'Dat hij eens heeft gezegd dat hij nooit naar Ajax gaat, moeten we hem niet zwaar aanrekenen, al snap ik dat een overstap naar Ajax gevoelig ligt in Utrecht. Sean heeft dertien, veertien jaar voor de club gespeeld', weet Van Loen.

De 55-jarige oud-spits speelde zelf jarenlang voor FC Utrecht, maar ook voor Ajax. Later was hij ook jarenlang als trainer werkzaam in de Domstad.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen