Oranje houdt alles in eigen hand na remise in Polen

11 oktober 2020, 22:41

Het Nederlands elftal heeft het bereiken van de eindronde van de Nations League nog altijd in eigen hand. Na de doelpuntloze remise van Oranje tegen Bosnië en Herzegovina deden groepsgenoten Italië en Polen zondag hetzelfde, waardoor Italië slechts een voorsprong van één punt houdt op Nederland. Nadeel van het gelijkspel is dat Frank de Boer en consorten ook nog altijd naar onderen moeten kijken.

Zo overtuigend als Italië tegen het Nederlands elftal voor de dag kwam, lukte dat de ploeg van Roberto Mancini net als tegen Bosnië ook op bezoek in Polen niet. Robert Lewandowski had anders dan tegen Oranje een basisplaats, maar de spits van Bayern München kon zijn stempel niet drukken namens Polen. Zijn vervanger Karol Linetty kon dat wel: vlak voor tijd leek hij de winnende goal te maken, maar waar een deel van het stadion dacht aan een treffer, schoot hij de bal in het zijnet. Aan de andere kant was ook Italië nog dicht bij de winnende goal, maar Manuel Locatelli kwam een voetlengte tekort voor de 0-1. 

Het Nederlands elftal verspeelde eerder op de dag ook twee punten op bezoek bij Bosnië en Herzegovina, waar eerder ook Italië niet wist te winnen. Zodoende staat het in de poule van Oranje nog altijd heel dicht bij elkaar, waardoor het elftal van De Boer de finaleronde van de Nations League nog in eigen hand heeft, maar anderzijds ook nog naar onderen moet kijken. Woensdagavond gaat Nederland op bezoek in Italië en Bosnië in Polen en zal er dus meer duidelijk worden in deze groep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen