Van Dijk teleurgesteld: "Horen hier gewoon te winnen"

11 oktober 2020, 20:08   Bijgewerkt: 11 oktober 2020, 20:14

Virgil van Dijk was uiterst teleurgesteld in hoe het Nederlands elftal tegen Bosnië-Herzegovina voor de dag kwam. De aanvoerder van Oranje zag zijn ploeg nauwelijks tot grote kansen komen en een onverwacht gelijkspel boeken. Daardoor doet het elftal van Frank de Boer enorm slechte zaken in strijd om de Nations League-zege.

"We horen hier gewoon te winnen", verklaarde de zuchtende Van Dijk na afloop voor de camera van de NOS. "Er heerst natuurlijk vooral heel veel teleurstelling." De verdediger van Liverpool wist direct de pijnpunten aan te wijzen. "In balbezit was ons tempo veel te laag, waardoor we er niet doorheen kwamen. Vooral in de eerste helft hadden we dat veel beter moeten doen."

Pas in de slotfase kwam Oranje via Frenkie de Jong en Ryan Babel in de buurt van de winnende treffer, maar Oranje was voornamelijk machteloos in Zenica. "We kwamen inderdaad niet echt tot grote kansen, dat is heel teleurstellend. Het was vandaag veel te makkelijk te verdedigen voor Bosnië. Dat moeten we echt beter gaan doen", aldus Van Dijk. Komende woensdag speelt het Nederlands elftal in Bergamo tegen Italië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen