Mooie actie Telstar groot succes: liefst 7436 kaartjes verkocht

11 oktober 2020, 18:25

De ludieke actie van Telstar afgelopen weekeinde heeft een prachtig resultaat opgeleverd. De club verkocht tickets voor de wedstrijd tegen TOP Oss voor een goed doel, zonder dat er fans bij het duel mochten zijn. In totaal werden er liefst 7436 kaarten van de hand gedaan voor de wedstrijd om er níet aanwezig te zijn.

Dat heeft de club, waar je voor 1,63 euro een kaartje kon kopen om niet naar de wedstrijd te gaan, zondagmiddag naar buiten gebracht. 'Om er in gedachten bij te zijn', zo moest maar gedacht worden had Telstar gecommuniceerd. Normaliter zijn er pakweg 3500 stoeltjes die in het meestal niet uitverkochte Telstar Stadion staan, waardoor het stadion dus dubbel werd uitverkocht voor deze actie.

Het levert de club, en in het bijzonder Piet Bliek, een steuntje in de rug op. Hij was jarenlang pleegvader voor vele kinderen, is ernstig ziek en wil nog wat uit het leven halen. Het ontbrak hem echter aan financiële middelen, waardoor Telstar de opbrengst van dit initiatief aan hem schenkt. Een fraaie actie van cultclub Telstar.

Lees ookTelstar verspeelt winst in 'uitverkocht'

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen