Harroui wilde transfer maken: "Zien wat er in winter gebeurt"

11 oktober 2020, 16:12

Erg graag had Abdou Harroui deze zomer de overstap naar FC Groningen gemaakt, maar de middenvelder bleef bij Sparta Rotterdam omdat de clubs het niet eens werden over een transfersom. De 22-jarige speler had graag de stap gemaakt, maar beseft dat de knop nu om moet.

"Natuurlijk baal je er een beetje van, maar ik moet er wel gewoon weer staan voor het team en de jongens bij Sparta. Die kan ik niet in de steek laten. Dan gaan we zien wat er in de winter gaat gebeuren", zegt de aanvallende middenvelder tegen RTV Rijnmond. Liever speelt Harroui in de controle op het middenveld in plaats van voorin.

Bij Jong Oranje krijgt hij die kans wel, tot zijn grote tevredenheid. "Centraal is waar mijn ambitie ligt, en bij Jong Oranje speel ik gelukkig wel op die plek. In de jeugd stond ik rechtshalf, linkshalf, controlerend of centraal op het middenveld. Veel mensen zeggen mij nu vooral te kennen van mijn plek op rechtsbuiten bij Sparta, maar daarom zeg ik nu dat ik nu gewoon op mijn eigen positie wil gaan spelen", aldus de aanvallende middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen